Weekend Only – Lock Price & Cash Buy

gold

Public Gold International merupakan sebuah Syarikat Emas yang mengikuti rentak harga Emas semasa dunia dengan kadar premium yang sangat kecil yang mana anda sendiri boleh melihat pergerakannya di Website www.publicgold.com.my dan juga di www.kitco.com

Tidak dinafikan Syarikat kelahiran Malaysia yang sangat membanggakan ini merupakan ‘Gergasi’ Pengeluar Emas / Perak Fizikal terbesar di Malaysia dengan menyediakan platform jualan / belian yang sangat telus dan selamat kepada setiap pelanggannya.

Sebagai penambah pengetahuan, harga Emas Public Gold secara ‘Lock Price & Cash Buy’ ini berubah pada setiap 20 minit manakala di Gold Accumulation Program (GAP) pula berubah setiap jam 12 malam.

Jangan sesekali anda terkejut sekiranya tiada sebarang perubahan harga pada setiap Hari Sabtu dan Ahad (hanya untuk ‘Lock Price & Cash Buy’ sahaja). Ini adalah kerana harga pasaran Emas dunia ditutup pada waktu tersebut.

Pasaran akan kembali aktif pada hari Isnin pagi.

Oleh itu, buat sesiapa yang ingin membeli sebarang Emas Fizikal samada Gold Bar (10g, 20g, 50g, 100g dan 250g) atau Dinar Emas (1Dinar, 5Dinar dan 10Dinar), rebutlah peluang yang terbentang di depan mata sekarang !!

 

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s