WhatsApp Group — Teratak Emas

Whatsapp_1487922494896

Alhamdulillah kini sebarang informasi berkaitan produk juga ilmu berkaitan logam mulia dapat anda perolehi melalui applikasi WhatsApp.

WhatsApp Link: https://chat.whatsapp.com/invite/FDVx2nzH4cGBh6mxGyPRU0

Applikasi WhatsApp Group ‘Teratak Emas’ ini dikelolakan di bawah Syarikat Hailmy Wealth Management & Trading’ yang merupakan Syarikat Berdaftar dengan SSM (Company Registration No: 002458009-W).

Pihak kami berusaha untuk berkongsi kesedaran dan ilmu mengenai logam mulia agar semakin ramai yang ‘Celik’ akan kepentingan memiliki logam mulia untuk mencapai ‘Future Financial Freedom’. Pada yang sama, kami juga merupakan Mentor kepada penyimpan Emas / Perak yang baru dan sedia ada.

Emas merupakan suatu Logam Mulia yang sangat berharga, bernilai sepanjang zaman, bertindak sebagai ‘Insuran Kekayaan’, kalis inflasi serta penyimpan nilai terbaik.

Abu Bakar Ibn Abi Maryam meriwayatkan bahawa beliau mendengar Rasulullah SAW telah bersabda “Akan tiba suatu zaman di mana tiada apa yang bernilai dan boleh digunakan oleh umat manusia. Maka simpanlah dinar dan dirham (untuk digunakan). Musnad Imam Ahmad Ibn Hanbal (Hadis Dhaif).

Buat anda yang berminat untuk mendalami ilmu Emas serta bimbingan secara percuma, dengan ‘Rendah Diri’ kami menjemput kalian semua untuk menghubungi kami pada bila-bila masa.

Doa dan harapan semoga ianya mendapat pertambahan / sambutan peminat yang dahagakan Ilmu serta perbincangan Ilmiah demi kebaikan bersama. In Shaa Allah

Bersama Membangun Ekonomi Ummah Demi Mencari Keredhaan Allah !

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s