Goal Setting – Hailmy Wealth Management & Trading

logo hwm

Setiap insan pasti mempunyai impian yang ingin dicapai dan pastinya langkah pertama harus dilaksanakan dengan menetapkan matlamat yang jelas dan penuh tekad.

Secara peribadi kami di ‘Hailmy Wealth Management & Trading‘ menetapkan target untuk mempunyai ‘New Prospect‘ seramai 1,000 orang per tahun demi niat yang jelas membimbing insan-insan di luar sana agar ‘celik’ akan kepentingan memiliki logam mulia demi mengembalikan penggunaan emas sebagai matawang sebenar juga memastikan mereka ini mencapai ‘Financial Freedom’ di suatu masa nanti.

Keyakinan yang teguh atas visi Public Gold International yang kini semakin ‘Gah’ di persada dunia membuat kami teruja dan berusaha ke arah itu. Sehinga artikel ini di tulis, pelanggan PG telah hampir mencecah seramai 500 ribu orang.

12647431_410926819031832_2121806103884537935_n

Seperti yang kita maklum, Public Gold telahpun bertapak di Malaysia, Singapore dan Indonesia. In average jumlah penduduk Malaysia adalah sebanyak 33.2 juta rakyat (Sumber: http://www.census.gov/popclock/world) malah sehingga kini belum tentu 10 peratus dari population rakyat Malaysia yang menyimpan emas secara konsisten.

Tidak mustahil untuk kami melangkah jauh demi merealisasikan impian jika dilihat potential prospect berdasarkan kepada jumlah kependudukan negara ini.

Sekalung tahniah buat anda di atas sokongan dan galakan membina selama ini sebagai suntikan semangat agar tidak terkandas di persimpangan jalan. Semoga rakyat Malaysia mengimbau kembali akan sejarah lalu bahawa bumi Tanah Melayu ini sememangnya kaya dengan emas dan rakyatnya hidup dengan penuh penuh kecukupan.

Wallahu a’alam

Yuhailmy Jamil
PG00056392 | Public Gold Priority Dealer
Hailmy Wealth Management & Trading (002458009-W)
Mobile No: +6019 3456 033

Advertisement

One thought on “Goal Setting – Hailmy Wealth Management & Trading

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s