Public Gold – Menuju ke Puncak Menara Gading !

10440232_409050992552748_7544330505949997774_n

Sewaktu di awal penubuhan Syarikat pada tahun 2008, Public Gold telah membuka pejabatnya yang pertama di Bukit Jambul, Pulau Pinang.

Terlalu banyak pahit manis yang dihadapi ketika itu namun dengan keazaman juga semangat yang tinggi dan positive membawanya ke mercu kegemilangan.

Kini Public Gold telah mempunyai pelbagai cawangan di seluruh Malaysia, Singapura dan juga di Indonesia. In Shaa Allah dalam waktu yang di harapkan Public Gold akan melebarkan sayapnya ke Negara ASEAN selainnya.

Kekuatan yang sangat utuh dalam usaha menawarkan harga belian / jualan terendah di pasaran, mendidik pelbagai lapisan masyarakat di luar sana agar celik akan kepentingan memiliki logam mulia demi mengembalikan penggunaan Matawang Sunnah dan pada masa yang sama berusaha mencapai Financial Freedom di masa mendatang sangatlah dipuji.

Alhamdulillah Public Gold semakin teguh berdiri serta menjadi jenama emas yang paling diyakini dan dipercayai oleh pelabur dan institusi Ar-Rahnu di Malaysia.

Kini ada tepat berada di antara platform terbaik dunia. Hilangkan sebarang keraguan dan muliakan langkah pertama anda menyimpan logam mulia agar kesejahteraan hidup yang hebat mampu di raih oleh anda suatu ketika nanti.

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s